VÅREN KOMMMMM!!

Nu sprakar de i allas kroppar, VI VILL HA VÅR!   Jag känner verkligen allas frustration i att isen håller i sig ute i vår trissta vardag just nu, och jag känner själv att nu är det dags att plocka fram vårjackorna,    och dom har man ju endel av, det absoluta lättaste plagget att samla på sig för många av – ELLER HAR MAN FÖR MÅNGA?=) hhaha?

RINGBOMBEN!

Känner ni också till ringbomben? Det är galet vad mycket man ser, STORA, små, Färggranna, silver, guld – Alla dess former… På nästan allas fingrar ser man 1-3 ringar och det är ju fantastiskt… Själv har jag använt ringar rätt länge och jag älskar dem, ju större desto bättre ;))

HUVUDBONAD

Ojojojoj vad folk är kreativa – FANTASTISKT.  Ett otroligt fint knep när man känner att man inte orkar tvätta håret eller helt enkelt vill spara på håret, Att tvätta håret varje dag eller varannan dag – gör inte håret glad? – man kan överstimulera håret/botten och man tar lätt bort hårets egna fetter om man tvättar för ofta – Gör de inte – gå med lite skitigt hår, spraya i de använd dust – känn dig lite rockigt äcklig – thats cool!

Huvudet har fått en ny vän haha – allt från bandanas i en mera gramourös tappning TILL hattar – I LOVE IT – its all about the styling hörrni. Och som ni ser i mina bilder har jag även fått med de senaste hos grabbarna med och även där skall det vara bandat 😉 dekorera gärna med en sjal i vår/sommar – de är hett hett hett…

GEOMETRI

MAKEPSTORE släpper sin vårkollektion och allt handlar om geometri, kuber & ovalarörelser, kalaskul och våga vara festlig, lek med makeupen och använd gärna mallar! fantastiska culöörer!

älskar våren – bara den kan visa sig!