Tufft!

Jag har jobbat galet mycket just nu. Man fattar inte att de tar så mycket energi från en när folk drar i en ang klipp och färg hit & dit allt man kan tänkas fråga. jag vill gärna ha lite fritid också – tack!

Jag ÄLSKAR det jag gör och jag hjälper gärna till och löser vad det nu än kan vara, men det blir för mycket just nu.

Jag har vart hemma i helgen och gjort en baluppsättning på emelie tonkin som gick med min schygge svåger på balen, snarare tvärt om han gick med emelie som ska ta studenten 😉  – så där ja. VISTT VART HON VACKER – jajemen!

Efter balen for jag hem i ledverk och illamående. jag frös som en tok. 39 i FEBER – signalerna kom att det är dags att varva ner lite….

Fredag mot linköping – lördag på salong 22 som är stadens populäraste salong – fantastiska människor. även där vart det bal. bröllop och tärnor som skulle få vackra hårkreationer.

jätte kul att få vara där och jag avgudar anneli – hon är en av sverigens bästa frisörer i håruppsättningar. fantastisk kvinna!  http://www.studio22.se/

nu gliider ja och tar det lugnt i solen, myser med min man och tar de jääääävligt lugnt. INVÄNTAR en ny spännande vecka i skolan. – back to school!

ps… vilken lycklig dag som helst kommer smyckena från itemsbyjohanna på posten ja e såå pirrg av förväntan kan ja lova;)