933 Views |  Like

Inga flera gosgubbar!

Jag kan känna att ja är trött på gosgubben  – familjegosisen som de skriker om när man ser detta, att en urringning kan göra så mycket.=)?    Jag minns när ett carlings märke började göra denna urringning och blandade känslor dök upp, det vart uttal som fjolligt, fjantigt och vissa tyckte det v ar mode, nytt och fresht… man såg hur unga killar blottade sina bringor stolta spatserade dom fram längst gator i alla dess färger som märket slängde fram – för tro mig de va miljorner olika!

Ja nu verkar den klassas som den bästa urringningen ?

Jag vet inte ja… jag tycker de ser så gullgubbe mjukispappa aktigt ut… Fast jag ska väl vara den som inte FÅR yttra mig om de… Jag som läst mode & design? äh de skiter ja i ! För när de blir så att alla karlar kring 30-40 års åldern går runt med dem – blir man bara trött – har alla män blitt gosgubbar?

Det räcker väl med att vi har EN ERNST? och det räcker väl med att några kör mjukisstilen så kan andra män hitta sin egna stil? för ALLA kan bara inte vara gosisgubbar! <KOM IGEN NU>

http://www.kaspars.se/tischan.html