Dator är trasig

Fuck va less jag blir.
Helt plötsligt funkar inte datajäveln!
Och nu Har jag svurit nog;)

Helgen – I fredags så slutade jag tidigare på jobbet – jag var tvungen att åka ut till Vällingy och flytta ur mig ur lägenheten. 🙁
Jag flyttade ist in hos goda vänner till Kajsa på salongen vilket jag är mycket tacksam för :)))
UNDERBAR familj underbart hus, här hyr jag undervåningen och det känns fantastiskt skönt.
Vi har redan kommit väldigt bra överrens och jag vill inte ens flytta ut hahah – inte än iaf – men självklart vill jag ha alla mina saker (heligt)
Vill man uppleva en skön känsla – detta slott/herrgård är helt klart värt att besöka – jag äskande det och kommer helt klart besöka de redan snart för en övernattning!

I lördags var jag ute på ett slott och gjorde näbbar till ett bröllop – gick asbra tillsa jag insåg att alla mina nålar och andra nödvändiga saker höll på att ta slut 🙁 så ja måste köpa nytt !

På kvällen vart det att åka in på Martins 35års kalas – jävligt roligt det med måste jag säga – Shitt vad underbart han är en så fin människa :)<3 Jag får löpa på med text eftersom ja inte vet hur man kan lägga in bilder på bloggen via iPhone - vilket är mycket irriterande! För man tar jj alla bilder med mobilen ändå! I går träffades jag, Tess och Erika för att brainstorma mina idéer till fotograferingen den 15e! Känns jävligt bra! Känns som om jag har en ide som är väldigt mycket jag;) explosion heter denna session. Hihi! 🙂 övade lite på Nicole igår och ja säger de - jag tror de kommer bli jätte fint ! Behöver dock 2 tjejer till eller kollar med långt hår som jag kan göra lite vad ja vill med i frisyr väg:)