Söndag i okt

Här har det vart så SJUKT fint idag, vart ute och spanat på lägenheter och promenerat sen har jag och Tess precise gått Kungsholmen runt – jag fattar inte hur jävla vackert de e här!!!! Mums! Och nyss badat så nu kanske man skulle krubba lite:)

Vilken dag allså!
Jag vill aldrig eller flytta från den här sidan av stan!!! Aldrig! Perfekt att bo lite o utkanten av stan som mossen aba Kristineberg thorilds fridhemsplan och fredhell galet bra!
Spec när man har så underbara vänner i närheten. Cykla till tessi på 10 min;) men vägen tillbaka var dessvärre, kommer garanterat ha träningsvärk efter den powerwalken och all cykling wow!!!!!

Men nu har ja fått min dos av träning and i love it!
Längtar att kolla på bilderna från fotograferingen,
Erika baby skrev o morse att dom var klara men jag vågar inte kolla för ja kommer få lyckorus!
MINA ILLUSTRATIONER!
Kommer ni tycka dom e bu eller bra!
Jag vet va jag tycker och jag älskar dom och det är det allra viktigaste för jag får fram mitt budskap – men frågan e gillar ni de?
Min insp är punk och street – att blanda stilarna och skapa en egen känsla – man kan se min skaparglädje och ni skulle sett mig på plats – jag var som en hund som äntligen fick springa i det fria;) glaaaaad!

Ok! Nu ska jag kolla! Aaaahh!