451 Views |  Like

inspirerande och glad

Mitt yrke handlar inte bara om att klippa och klistra som många tror…
det är så otroligt mycket mer.
Det absolut bästa med att jobba som frisör är att få inspirera och att kunden känner att den tar med sig något användbart när hon/han går.
Mina kunder är fantastiska, det är tack vara DOM, man älskar att komma till jobbet – den känslan är oslagbar.
En annan sak som är oslagbar och ger en gåshud är när kunden blir rörd, nöjd & glad – DET är fantastiskt!

Jag är inte på mitt jobb för att agera psykolog, men jag är en bra lyssnare.
Mitt jobb handlar om att se den personliga skönheten i varje kund och plocka fram mer av det, framhäva toner och drag, locka fram det bästa hos kunden, och kan man det och kunden visar sin tacksamhet…. Så är min dag fulländad – man bara ler.

………………………………….
En dag fick jag en fråga, Varför jag alltid orkar vara så inspirerande och glad?
Jag sa de, För mig är det A-O att vara inspirerande och glad – de är de ni kunder som gör mig, även jag har mina dagar då jag är nedstämd och ibland irriterad… Men som jag alltid säger Ger man ett leende får man också ett leende tillbaka.

I 2 veckor har jag och underbara jessika vart på grancanaria och vi uppteckte att vi övade positivitet 🙂
Vi log och hälsa glatt mot mötande, säg hellre JA än nej och bjud på dig själv:)… Tänk vad varm i själen man blir av det?

Möt andra så som du vill bli bemött själv så får du så mycket mer tillbaka:) <3

TACK till alla fantastiska människor

Tags

#kärlek