Tack för denna helg – ses snart igen

Önskelista: likören som ser ut som en parfym och tallrikarna med fjärilar ❤

Jag älskar att bo och leva i Stockholm men jag har haft stark hemlängtan ett tag nu. Det är något speciellt med Goa gamla vänner, folk som verkligen känner en, och som man umgåtts halva sitt liv med !
Jag kan inte få tag i ett bättre jobb just nu, visst att jag vill utvecklas mer, och att folk till och med vill att jag byter jobb för att utvecklas? Så här är de, jag känner fortfarande att jag utvecklas, allt handlar om ”vad gör jag för att utvecklas” och när den dagen kommer då jag känner att jag inte utvecklas mer, då kommer jag säkert gå vidare men jag får den utveckling jag vill ha för tillfället och jag älskar mina kollegor – på så många jobb har jag vart så jag vet hur mycket arbetskollegor spelar roll och det viktigaste av allt att man trivs – på mitt jobb är vi en enda stor och kärleksfull familj:) jag utvecklas varje dag, och jag ser själv till att jag utvecklas:)
Efter & innan gesällen har det var mycket och jag har inte ens hunnit tänka på mig själv… Men nu!
Finns massor ja känner ja behöver bli bättre på och nu är tiden där – jag är klar och jag vill bli en av dom bästa!

…….
Igår fyllde världens bästa bror år:)
Jag försökte laga mat försökte också göra paj haha… Vilket min bror säkert skulle kunnat göra bättre:)
Skit samma ja lagade iaf:)
Idag ligger jag och lapar sol och väntar på att åka hem till Stockholm:) njuter av det halv fina vädret och lugnet i lilla Avesta. – jag lär ju behöva de, då jag faktiskt ÄR lugn:)
Jag brukar få krupp efter 2 dagar redan men… Jag skulle faktiskt kunna stanna!

Jag har utvecklats mycket i mig själv den senaste tiden – jag känner de.
Jag har blivit starkare och känner att jag klarar av att ta de lilla lugna. Se när jag faktiskt börjar bli slutkörd och hela baletten 🙂

🙂 tack för den här helgen Avesta