Bruno mars

Jag är så otroligt stolt att säga detta
Att tillhöra en trio som inom 4 år hunnit blivit endel av min familj, 2 stycken fantastiska människor, som givit mig kött på benen, fått mig att tro på mig själv och stått vid min sida i alla väder. Sol som regn sorg som
Glädje ilska som skratt – och detta har vi gjort för varann.
Jag finner inga ord som kan beskriva den Eviga kärlek och tacksamhet som jag känner till er : Sofia och jeanpierre!
Tack Sofia för att du gav mig den chans som skapat mig till en stakt frisör ❤️ Tack för att du är den goda människa som kompenserar upp mina hårda ord ja ibland slänger ur mig, du känner mig väl efter dessa år och den tacksamhet jag känner för att du tog mig under dina vingar.
Tack Jp för att du litade på mig väldigt tidigt – jag minns det så tydligt första gången Sofia skicka mig på ett uppdrag på Grand hotel och du tog mig på ett samtal utanför salongen där du berätta noga hur man beter sig på dessa uppdrag – om ja vart nervös? JA! Ja uppskattar varje gång du ser igenom mig och genom mig – ser du dig själv när du var lärling – du ser min glädje och målen jag har – för du själv har haft dem.

Tack för att ni är ni

Sist men inte minst
Vi vill alla ha förhållanden, vänner. Och nära som lyssnar och tar in, som ger och tar, som försöker och som alltid är där för en.
Framför allt – hjälper varann.
Man märker själv hur viktigt något är för en, då lägger man ner energi på det och visar att man vill. Man försöker.

Alla borde stanna upp och tänka till.
Det man alltid önskar sig kanske står framför näsan på en, lika snabbt som man vinner det – kan man också förlora det,
Ta chansen när du får den och lär av dina misstag – då du lät chansen passera.

Bruno Mars :
” I hope he buys you flowers
I hope he holds your hand
Give you all his hours
When he has the chance”

Var för Gudsskull inte för stolta och för jävla egoistiska! Tillåt er att ha fel och tillåt er att erkänna. De gör er starkare!