Energi smittar

Värmer i hjärtat….

..jag har  hängt med en vän som kanske inte haft nå större  mål, mer vilsen och tankspridd, i vart hon ska, vilken väg hon ska gå. Min vanliga instinkt tar ju då grepp, som vanligt och för mig faller det i min natur att pusha, stärka, plocka fram de självförtroende hon borde ha…. Spec med en sån stark personlighet.

Och det gjorde jag, idag ringde denna person och berättade ivrigt vilka mål hon nu hade och hur mycket energi jag givit henne, att hon nu inser vad fantastiskt det är när man får saker gjorda,  det höjer en och en kan klappa sig på axeln. Hennes mersmak vart enorm och hon tar tag i saker hon inte trodde hon  skulle och hon är nästan själv lite chockad.

Hon är väldigt fin så hon tackar för allt jag hjälpt till med och är sjukt glad att hon träffat mig – vilket gör mig så jäkla glad och ja själv känner att jag hjälp en sjukt bra vän att finna sin glöd igen… Här ser jag precise att jag hamnat rätt, både i mig själv och livet. Jag är här för att sprida vidare och utveckla andra. Jag Finns alltid här för dig,

Dock finns det några punkter man ska tänka på, för det första så i detta stadie, blir man så otroligt exalterad och upprymd, glad och TAGGAD till Max, man bränner tyvärr all energi på engång – detta kan skapa små duster av ångest, och  mitt råd, är att sätta sig ner tänka till 2 gånger innan man tar stora beslut och slänger sig in i något, skriv ner positivt OCH negativt om målet och se vad som väger mest.

alltid bra att bolla med någon så man får en Annans uppfattning över situationer och tagga ner lite, att vara övertaggad kan skrämma . Endel klarar inte för mycket energi på en gång.

så håll sig cool. Då går det bra!

Varför jag delar denna händelse?  självklart vill jag tala om för er att det är magiskt att lyssna på en annan människa och sprid budskap vidare, vi måste hjälpa varandra. Att bli bättre på att finnas där.

Att få uppskattning och få känna att man gjort något bra för någon, Kallas karma : hon är en jävligt go drog i sig. Hon  gör dig glad, lycklig och upprymd.