Here we go again

Idag fick jag fint jäkla besök. Chock, babe min vääään….. du storma in i mitt liv och kommer förmodligen aldrig försvinna ur heller , du i egen hög person satt där idag, och jag vart paff, asså, tack för att du kom. Trots att Du gör val ja inte alltid stöttar, du ser en sak jag inte ser men som ja på ett sätt förstår att du ser, jag vet att du vill göra detta och jag stöttar dig 110%, kommer inte se på men kommer alltid finnas här med ett leende och öppen famn för dig. Min vän.

image

 

 

 

 

”Reach my phone and your name showing.

When it comes to you, Yeah I’m a weak heart, baby I’m a weak heart.

You come over
I say slow down this can’t go on
Grab a chair, please
Sit right it’s time we have a talk
Talk leads to touches
Body to body

I’m cathing my breath
This is not what I’m supposed to do
Trying to get of but I’m stuck on you

’Cause I’m a weak heart, baby I’m a weak heart, yeah”