I can drink a case of u

image image image image

idag är det söndag, och mors dag på de, alla fantastiska mammors dag.  Men ingen slår min kloka mamma, tack för att du är du, tack för alla som gör dig såååå glad, inte någonsin sett dig eller hört dig så tillfreds, som du är nu. Det gör en dotter otroligt glad och varm.

………………………………

Nu lämnar jag ett gammalt mönster, kliver in i ett nytt jag håller på att skapa, bär en Sköld som skyddar mig mot yttre negativa påfrestningar, allt från negativa personer i min omgivning och män som gärna kryper in under skinnet på en. Suddar bort människor med dålig aura ur mitt liv och behåller mina jordnära, kompisar som vet vilka dom är.  Att finna sig själv är svårt, vem är egentligen jag, vem är egentligen du?

När du vet det, då känner du det, och du finner ett lugn i dig själv.

————————————- <3

( du kommer dit)

Jag kan inte hjälpa dig att finna vem du är, det kan bara du själv, men jag kan ge dig en vägledning och jag kan se vem du är när du väl funnit dig själv. Och det är en vacker syn min vän. Genom alla år, har jag sett det…. Men du är inte där än.  – du kommer dit.

 

 

Jag och Jessica ska äntligen åka till grandcanaria igen. Ska bli så najs.