50 cent

 

imageJag har precise avslut at en behandling på en god vän, vi går för att ta nå att äta och swishar förbi en affisch –  som jag stannar för att ta en bild på – för att de är 50cent – han ska säkert bara släppa nytt album! (8/11 säger vännen) DE E JU PÅ SÖNDAG!

Jag tar fort fram biljetterna för att se om de ens finna kvar – jo rå! Tammefan!

Jag köper biljetterna snabbt som attan och bara längtar tills jag kommer hem, kommer hem- säger ( vem är de du gillar mest? ) sätter på högtalarna – ”in tha club” diggar med lite – han diggar och säger oh va han e bra.. Mmmm. ( såklart fattar han inge ) sätter på en ny låt… ”Vad ska du göra på söndag? ”

– han svarar lite lamt.. ( fattar fortfarande inte) …. SEN… ”Nooo”

(Jag flinar och tar fram biljetten)

HAN  DOG, sliter sig i håret, pratar på väldigt snabb spanska, lyfter mig kramar mig svingar runt och upp, ner puss oj oj va lycklig man kan bli Hahahahah!

…kan inte förklara känslan när jag berättar om att han ska få gå och se sin idol.

Så sjukt! Så glad kille och JAG den mest oromantiska tjej  har lyckats överreaska den mest romantiska genomtänkta man ja vet – han sa de själv ( INGEN har förr lyckats överraska mig) haha!

”Que mi chica llegue a casa, me ponga ’In da club’ , pregunte que si se lo que voy a hacer el domingo y me diga que tiene entradas para 50 CENT… Tack så mycket boo, can’t believe it, how could you parents made a perfect girl like that ? @heartofjonna