Nu ska vi resa

lite Spanien och lite grancanaria

och massa sova ut och äta gott

….det förtjänar man väl ändå efter hårt slit i ett år. Semester. Jag minns semester för 1 år sen. Då jag träffa min kille. Som nu bott i Sverige i 1 år i september – 15 e september – bestämde han sig för att stanna med mig.

Det har inte vart en helt enkel väg men det är värt vart enda slit. Alla upp och nedgångar, trubbel och trassel. Men också en otrolig kärlek.  Att man håller ihop så hårt i vått och torrt efter kulturkrock, språkmissförstånd och massa andra differenter.

wow säger jag bara. Trodde aldrig jag skulle vara med  om en sådan kärlek.

Att få känna sig älskad till Max – det mina vänner – det är mäktigt.

Denna gång ska jag få träffa hela tjocka släkten. Jäklar va kul , från Madrid till små små byar i Andalucia och så vidare. Men jag kommer dokumentera lite.

 

Puss