Ring har lycka

Tänker på kärlek som strömmar ut i vår värld. Man gör en kärleksgest varje dag, i form av ett yttrande, en är gravid, två blir ihop, yoga och vi fyller våra hjärnor med harmoni. Allt har sin gång och jag älskar det. Men jag har aldrig sett så många bli så otroligt lyckliga över en ring på fingret. TÄNK att en ring kan göra en människa så så glad, detta bevis på att ” JA jag känner en sån enorm kärlek till dig” har sån makt.

HELT FANTASTISKT!

…. jag skulle själv bli väldigt chockad och glad ( överlycklig) att någon faktiskt vill dela ett liv med mig.  Någonstans har jag gjort någon lycklig, glad och till freds.

Tillsammans är man lyckligare, man delar minnen, man reser och man får svar på frågor.

..jag är en väldigt svår kvinna att leva med, otroligt målmedveten och jobbar kanske lite väl mycket, fokuserar kanske inte alltid på 2 samheten, men försöker så otroligt mycket!

Jag har alltid gillat att vara själv. Men med Mannen jag lever med idag, förändras allt.

Jag älskar att vara med manu.