Gott nytt år

Innebörden i att önska någon ett GOTT NYTT ÅR – har för första gången en så stor betydelse för mig.
Aldrig kännt orden så mycket som nu.
2017 var inte direkt det bästa året. Tror jag gått igenom allt man kan gå igenom, känslomässigt. Stormar, oro, kärlek, otrygghet, ångest, ånger, glädje, lycka.

Turbulens skulle jag nog säga…

2018 1/1 idag – jag känner med denna dag.
Ny start nytt liv nya känslor.
Jag vill inget annat än att känna kärlek rakt igenom – till alla för alla med alla. För mig spelar de stor roll!

2017 – jag kommer inte sakna dig.

2018 du är välkommen och helt rätt.
Jag längtar efter att få kliva in i ett nytt skal, 30 år och stolt för allt jag byggt upp. Människorna jag har omkring mig, det finns en anledning till varför just dom är här. Mitt bolag jag byggt upp och vill bygga vidare – större och större. Yrket som stimulerat mig in i minsta detalj.. wow!

Något jag verkligen förstått detta år, är att vänner är lika mycket min familj som min fanilj av eget kött o blod. Jag älskar mina vänner, av hela mitt hjärta.
Och har inga problem att släppa in fler i mitt stora hjärta. Ta vara på varje kompis som visar dig respekt, ta vara på vänner som ger dig en chans. Eller bara ställer upp för dig i dina svåraste situationer…familjen går alltid först, prio 1, så är du min vän, går du också först! wow tack älskade vänner och familj.

Tack 2018 för att du kom <3 L