127 Views |  1

BAAAM . där satt den!

Tack Kathrin för att du med fullaste allvar tar dig ann min kropp.
Jag kämpar med at fokusera och vara HÄR OCH NU – fan man talar om det hela dagarna och ändå är det så F*kkin svårt.

Men som jag är, jonglerar jag med 100 bollar jämt.
Så hur skulle du förklara mig med 3 ord?

Alldeles säkert skulle 7/10 säg att jag är driven haha…

BOXNINGEN : Har hjälpt mig att stärka min kropp, min säkerhet, min självsäkerhet, min teknik och min FOKUS. Ska jag också lyckas ta körkortet, manuellt, kände jag att jag behövde finna en sport eller aktivitet som lär mig fokusera.

Varför inte börja boxas med Kathrin Mohebbi? TACK!
Ärlig, rak och jävligt fokuserad på att JAG ska göra rätt.

Idag Tisdag fick vi fan till det, till och med du var nöjd med en hel del och det är PLUS för mig. Jag tar in, jag Slåss nu, Jag har rak arm .. kanske inte jämt men den kommer – Och det säger BAAM , SMACK när jag slår. – HELL YEAH!

TESTA seriöst Boxning!

PEACE LOVE och RESPEKT