227 Views |  Like

Samarbete på G

Jätte glad att få börja ett samarbete med ett fantastiskt ställe…och det dröjer inte länge innan ni helt och hållet får veta vart ja kommer hålla till med podcasten. Idag fick jag besöka bygget med Bygghjälm och väst – allt för säkerheten 🙂 Fick träffa 2 jätte trevliga killar som visade vart jag kommer sitta och hur det kommer se ut när det är klart – Kommer bli lyckat och jag känner redan att det kommer bli super roligt. Att få vara first på plats och promota detta nya stora ställe – det känns lyxigt och ärofyllt. TACK!

Det är lite därför det tar sin lilla tid. Den som väntar på nå gott väntar alltid eeeeeeen aning för länge.

Men vad ska man göra – Allt ska klaffa och ingen dör ju pågrund av lite väntan… ELLER? h hahaha

Trots lite stress – så – Podcasten känns bra, jag finlirar och pillar på den hela tiden och det är endel gäster att intervjua. Jag Jobbar ju trots allt 100% och gör podden på sidan av och det blir ju såklart 24/7 jobb…. Håll ut snart är den uppe.

Men jag bör ju leva som jag lär ut och jag stressar inte upp mig för det här. Inget gott kommer med onödig stress, vad ska jag göra åt saken? Enda jag kan göra är att ta ett djupt andetag och intervjua dem jag kan så länge – jag har ju trots allt HAVEN att sitta på och andra fantastiska miljöer, Jag e mobil.

Ha nu en fantastisk vecka allihopa 🙂

Puss