209 Views |  Like

Clarion comfort

Tack för att ni vill sammarbeta med mig, vissa dagar behöver jag kontor, jag håller just nu på att göra mig av med kontoret hemma, för att mitt hem ska va mitt lugn.

Då tackar jag nybyggda clarion comfort kista som ställer upp och sponsrar mig med en härlig miljö, fresh! Jag kommer nu mera även sitta heldagar där och jobba, podda samt ha möten. Känns super kul!

Kan starkt rekomendera er som kommer utifrån – här kan ni bo och umgås inför en spelning, matcher m.m och bara 100 meter från kista shopping centrum.

Idag har jag setat med en härlig norsk kille som heter Andreas och vi har gått igenom funktionen i podcastrummet. Det blir jag och Petter Stordalen där 😉 japp… självaste mannen myten och legenden ska sitta här och podda han med till och från. 

På onsdag ska jag in på ACAST och ha en speciell intervju. Det ska bli spännande och jag är lite nervös faktiskt. Tack till Acast som öppenhjärtig släpper in mig för att podda hos  dom.

En sak jag märker är att – just att vara mobil med den fantastiska utrustning jag har – är super skönt! Då kan man boka in sig lite här och var med olika gäster efter deras behov. Och man träffar väldigt mycket folk! JA! Jag e så glad.

Ni kan kika mer på instagram @vadsadusadu.se 

Puss och kram och heja alla härliga samarbetsvilliga människor – vi lyfter varann!