Dagbok Dag 3.5

Pigg i Bollen  25/1 

Herre jössis , i morshe sov jag ut helt och hållet. Det var väldigt länge sen jag kände mig utvilad. Jag vaknade 02.00 och var pigg och ville gå upp men fasiken nån måtta får de väl vara, dagvild är jag också.

Idag har min hjärna stått still och det har vart väldigt skönt. Jag läser och läser, jag lär mig massor – det är super kul.

En del av boken : ”Att det faktiskt är så att det digitala stjäl vår tid och ”digital loops” – när vi fastnar och uppdaterar i hopp om att något har hänt, om och om igen. ”

…Och visste har du också känt att tiden ruskigt fort?  Tidsförvrängning kallas detta, det kan vara lite läskigt att ha näsan i telefonen och datorer för länge. Tiden försvinner. många har spelat the sims och helt plötsligt så har hela dagen gått. man får inget gjort. Ush….

Summan av dessa dagar – jag känner mig pigg för första gången på år.