Dagbok 4 Sista dagen

28/1 imorrn far ja hem

Ok dagens händelser – Ha ha!!!

Jag skulle bara vara lite smyg alkis vid poolen – sista dagen!

POFF sa de o korken flög all världens väg. Du kan ju tänka dig. Den som fortfarande har hörseln kvar sket väl på sig, ja menar, jag är yngst här samt gamlingarna här har väl knappt hörseln kvar och alla verkar ha kol då alla hostar sönder lungorna.. morr.Ha ha skämt o sido. Som en riktig smällare!

Skrattar så sjukt inombords. Höll på skita på mä. smygis in my as!Tog med lite bubbel i vattenflaska 😂😂😂👋🏽 oherre jävlar vilken smäll. Tänkte väl inte på att de är kolsyra 😂

……

Jag tycker att jag vart här i evigheter ha ha – tiden står still när jag inte använder sociala medier – dem stjäl tiden.

Jag sover och sover och sover och de e såååå skönt. Jag märker verkligen att jag behöver de och GC är perfekt att åka till själv när man behöver de. Kan tänka mig att göra de snart igen.Jag trivs här! Alltid gjort!

Har en liten bungalow själv  2 våningar ha ha och tränar varje morgon. Går och går så ja får ont i benen. Ätit så härlig frukt, grönsaker och frukt smakar här – inte som i Sverige där inget smakar nått. Ush. Carmen – har givit mig så mycket gott. Allt är i från ön.

Smaken är gudomlig.

Puss