208 Views |  Like

Min tanke.

Dagen då alla får Feeling för något som borde vara en självklarhet exakt varje dag. ”Alla hjärtans dag”

Jag TÄNKER mest på alla som känner  sig enormt ensamma idag, samma sak känner jag på julafton, jag vill bara att alla ska vara med. Ångesten som smyger sig på varje gång en öppnar någon social media. Där uppmärksamhet o bekräftelsebehov slängs ut ”se mig, hör mig, älska på mig” – det byts ut till ” se oss, hör oss, se va vi älskar varandra”. Ständiga känslan av avundsjuka, missunnsamhet och svartsjuka – 3 rätt onda energier. Detta ingen vill prata om, för man är lite så själv också, det här har vi alla nu i oss. Varför är det så viktigt att prata om?

Jo, därför psykisk ohälsa sprider sig som en löpeld, och vi kan bara påverka detta själva.

Det här händer egentligen varje dag, inte bara den dagen. Men det ”snärtar” lite extra på alla hjärtans dag. Är man ensam, känner man sig lite mindre älskad på nå vis.

Kärlek både till sig själv och andra kan spridas på olika sätt, inte bara på en dag, utan gärna varje dag.

Det är en rätt kaosig känslostorm en sån här dag för många och min kärlek och mitt hjärta går till dig som faktiskt mår dåligt idag och som känner sig ensam. – Dock förstår jag den kärleken som väldigt många vill dela med sig av och visa upp, det är vackert att få bli älskad och sedd ❤️

Men det handlar iaf om de sköra hjärtat. Jag önskar du såg hur vacker du är och hur vackert hjärta du själv har, det vackra hjärtat bär du med dig alla dagar i alla år. Där är kärleken och glöm inte att hjärtat mår inte bra av att du slår på dig själv, men att älska dig själv, de expanderar ditt hjärta. … men jag vet hjärtat, det är svårt. Fast jag vet att du kan 🙂

Tips. Gör en lista på positiva och negativa sidor av dig själv ( försök vara snäll) Tänk på en sak : att behandla dig själv och säg dem fina ord du vill att nån Annan säger till dig. 

Du är oftast mest elak mot dig själv, de är du ju inte mot nån annan? Du skulle aldrig tala om för nån annan att den är ful, tjock, benrangel, äcklig osv? Varför göra det mot dig själv då? 

Du förtjänar det bästa och all kärlek – framförallt att älska dig själv.

kärlek till alla er där ute.