volymtång ❤️ Nextdayhair

Så är det bara, volym är det väldigt få som har, vissa har det jämt och vill kanske också bli av med det, dem råder jag att släta ut längderna lite lätt med antingen en steampod av Loreal professionnel eller en rundborstfön och fön!

Men… Nu handlar det om volym.

Jag älskar volytänger av alla slag, jag äger en volymaster från Björn axen, smidig enkel och effektiv.

Här är det då ett dagen efter hår, duschade håret igår. Så rent! Jag börjar alltid med någon form av stadga för ja gillar känslan av fyllighet, visst behöver man inte produkt – en volymtång gör sitt meen i dessa väder kan det bli statiskt och flygigt utan produkt.

Så införskaffa bra styling produkter.

volymtång + next day hair från wildstylers serien blir ultimat!

1. Produkt

2. Tupera i botten enbart ( ta ca 1cm tjocka indelningar) annars blir de för tjockt

3. Tryck till med volymtång och låt vara tills alla indelningar du vill få volym på är tångade . ( lämna alltid ca 2 cm från ansatser och där benan ska vara. ) OBS! Ansatser är – runt ansiktet – håret runt tinningarna och panna