Historik

Jonna Olsson  är en väletablerad frisör mitt i centrala Stockholm och driver företag under namnet SkinnyJo som funnits sedan 2007. SkinnyJo  grundades från början som ett klädmärke och är Idag ett aktiebolag. Hon jobbar på en av Stockholm bästa salonger och driver även podcast under namnet  ” Vad sa du sa du?”.

Resan började…

  • 2003-2006 Mode & Design på gymnasiet.
  • 2007 Skapades varumärket Skinnyjo

Under årens lopp har Jonna hunnit med att assistera både Bea Szenfeld, Gunilla Pontén och Jennifer Blom under deras visningar på Stockholm Fashion week, hon har även vart med under musikvideo inspelningar med bla. Darin.

Trots kärleken till  modebranschen valde Jonna att byta spår och hoppade på frisör yrket. Redan efter bara ett år nominerades Jonna till årets elev i branschtävlingen årets frisör.

by Barda, vart snabbt salongen Jonna praktiserade på och tillsammans med Jean Pierre Barda och hans fantastiska team lärde hon sig så gott som allt hon behövde för att bli en begåvad frisör.

Frisör karriären tog fart, Jonna är idag en mycket  skicklig frisör och  jobbar med landets främsta inom branschen, med bla galor och plåtningar med artister och kända ansikten.  Karriären inom frisöryrket har lett till intervjuer och  reportage i tidningar som bl.a. solo och kappahl, turnerat som hårstylist och medverkat på ”kiss your Darlings” med Lise & Gertud. Nyårsafton 2014 medverkande hon i Nyhetsmorgon, där hon gav tips & tricks på nyårsfrisyrer.

Hon är behörig frisör med gesällbrev och har även en specialist utbildning inom Loreal Professionnel och studerar nu vidare inom basmedicin för att nå målet att bli hårmineralanalytiker.

PODCAST : ” Vad sa du sa du?” är en podcast där Jonna, tillsammans med gäster lyfter hon fram viktiga ämnen som rör kroppen som helhet. Den finner ni på alla ställen där podcasters spelas.

”Jag älskar hur komplex kroppen är och ser kopplingen mellan alla olika delar av kroppen. Jag önskar att jag når ut till er med min kunskap via podcasten, youtube och mitt dagliga arbete som frisör. Tillsammans är vi ett team / Jonna”

Följ gärna Jonna på sociala medier : Instagram @skinnyjo & @vadsadusadupodcast

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.