Let me get the feeling….

Hårt mjukt Håååårt mjukt….. HÅRT MJUKT
jag älskar kombiationen, att få fram en tuff hård frisyr som går att styl om till något mjukt och göllit – HÅRT MJUKT!

Its all about the styling baby!

….. i have thef feeeling! Det känns bra men jag måste bara få klippa till nån ordentligt, oh få av mig min klipprädsla!  När jag färga och kippte fröken sniper, så vart jag så gla, jag vill bara klippa mera och fota henne – hon e så het hörrni – super snygg… måste visa er! i nästa post!

3 dagar på by barda – räcker för att bli utmattad igen. TUR man har påsklov några dar, men ingen vila då svärmor har mokat in halva etuna på klipp!

och jag själv lyckas boka in andra halvan av tuna ;))) hahha – känns så iaf!

SOM man ligger i nu, det går i 120 * 2 – det måste sitta snart! igår gjorde ja singor och nyansering på isso – vart kalas, sen gjorde ja ett häst jobb idag på sara emet, vart kalas men de tog ju hela dagen, så kom gärna inte oc be om att gå från svart/brun till ljusare – de pallar ja inte just nu!

sov gott nu jonnis trött!