jennifer blom

… och stockholm fashion week.  vilket avslut på veckan – jennifer blom med en vacker och elegant färgrik och energifylld kollektion – de finns ingen som jennier.

Stolt som jennifers modeassistent, att hålla i viktiga trådar kring en visning är bland de bästa jag vet, en jag skulle vilja göra mera än de jag gjorde – de skulle jag klara av.

Jennife blom, glöm aldrig de namnet!

Mercedes-benz closing party – Berns salonger – torsdagskvällen all ära! Jag rog mig hem rtt tidigt på natten men kände ändå at ja skullebehövt sova 4 timmar till. Det tog jag ut i dag, Jag är alltså tillbaka i stockholm och tempot som jag saknt nå så enormt, fick 2 slag mot mig, varke by bada eller studio 22 kan ta emot m ig, känns rätt tufft och tråkigt. studio 22 har iaf råd med dom har inte platsen trots att dom byggt ut – tycker dom kan bygga ut mera!!

Idag och imorrn söndag ska jag vara på WELLA känns skit kul, får se vad som bjuds..