Tiden går fort – glöm inte att leva!

Ett liv, en chans att leva det fullt ut, du får inte en andra chans – du kan inte spola tillbaka tiden…

Jag vill inte att åren går för fort, jag vill inte känna att jag måste, vill inte bry mig om vad andra trångsynta människor tänker, vill inte behöva bry mig!

Jag vill bara göra de jag tycker är värt i mitt liv. Vill umgås och vara med människor jag mår bra av och där dom finns, JAG vill åka tillbaka till platser där jag mår bra, där jag ler, där jag känner känslan….
Känslan av att man gör något som jag minns som nå bra, värt i mitt liv.

Alla borde tänka lite mera positivt, lite på vad som egentligen är värt, på den lilla tid vi har tillsammans, den lilla tid vi utnyttjar – UTNYTTJA DEN TILL FULLO. ❤

Jag är trött på människor omkring mig som tar energi, som lider när andra gör roliga saker, som tar vara på livet mer än dom, trött på folk som talar om för sig hur du ska leva ditt liv, som anser att JAG borde göra på ett visst sätt!

Jag skrattar inombords åt människor som är så egotrippade att dom inte ser sin omgivning, hur omgivningen studerar deras egoism och undrar ” hur fan kan människan göra så? ” hur man totalt kan ignorera nån annan och inte se andras behov, som inom vårt yrke som är ett tex service yrke?
Hur man kan ta andras saker, avbryta andras uppgifter och små saker som att avbryta någon annans laddning i telefonen när ens egna telefon är halvladdad, men denna persons telefon är 100 gånger viktigare? En sån sak blir ett stort irritations moment för så gör man bara inte – hur tänker man?
DET vill jag veta.