Rädslan

Mitt yrke, mitt jobb, mitt allt…Det som får mig att hålla huvudet högt, må bra, glömma allt annat och bara fokusera på det jag faktiskt gör bäst – styla, klippa och färga. <3

imorse hade jag underbaraste Lill Lindfors.
Underbar är hon.
Ni kommer att få se mycket utav henne detta halvår/år 🙂

_____________________________________________________
Senaste tidens turbulens.
Inte fören i helgen insåg jag att jag faktiskt bara ignorerat känslor och stoppat dom i en ryggsäck…. och allt, allt kom fram.

Mitt liv såg väldigt annorlunda ut för ett halvår sen. Jag bröt upp med min första stora kärlek för mer än 1 år sen och jag trodde nog inte jag skulle påverkas så mycket av de – stred emot alla känslor och lät mig inte bli så ledsen som jag faktikst vart.
– osäkerhet, oro och rädslan att bli lämnad. ( av nån man tycker om)
( dom känslorna bubblade upp – rädslan att bli sårad och lämnad)
När nån äntligen visade kärlek, ville jag bara ha mer, mycket och allt.

Fan….
Ibland faller man ner i hål…. och det är ok!
men det är inte kul just då

Jag ser idag att jag kanske har en hel del att jobba med…. Jag tycker bara synd om dem som råkar ut för mina känslostormar…. förlåt. Men vi alla har bagage som ibland kommer ifatt oss, bubblar upp och vi önskar att dom aldrig behövde visa sig… igen. Men ibland gör dom de. 🙁

Det finns inga relationer som är lätta, vänskap, kärlek, inget är lätt, men med empati och förståelse för varför en annan människa reagerar som den gör – så blir det lättare. Ingen är felfri, INGEN!

Xx