Val – luften gick ur

Jag vaknar och läser evighet av ilska och kommentarer, ang SD och att moderaterna fått lämnanoch socialdemokraterna tar över.
Något jag undrar väldigt mycket är, sossarna är väl ändå inte blinda? Det moderaterna faktiskt gjort är att ha hjälpt oss småföretagare att skapa, va företagare och givit drivet till oss.
Rot och Rut samt mycket annat som faktiskt är bra, sen att mycket blivit sjukt dyrt, och många kallar dem överklassparti – ah så är det och där är inte jag heller och de finns mycket med moderaterna jag inte heller kan fatta hur dom tänker för jag har själv nära som fått lida för vård och omsorg bl.a.
Sjukvården, ålderdomshem, hela den biten – men sen vete fan hur de kommer bli när sossarna nu kliver in och ska ändra på allt? Kan dom inte bara se vad som faktiskt gått bra och släppa stoltheten och fortsätta på den banan men förbättra äldrevård och omsorg, skolor samt daska slöhögarna i arslet. Sossarna va ett arbetarparti en gång i tiden, dom ska se till att folk jobbar inte sitter på sina feta rövar och spelar tv-spel, för er som inte vill jobba – tvi- er!

Nu kanske jag själv får det sjukt svårt som egen, och det gör mig otroligt ledsen.
Jag som vill bygga upp mitt företag – men jag behöver inte ha guld och pengar i överflöd men om jag skulle klara att bygga upp mitt företag, skulle iaf jag se till att hungriga eldsjälar fick jobb, jag skulle skänka mer pengar än ja gör nu och jag skulle framförallt se till att min familj får de dom behöver och ser till att dom klarar sig.

Kan vi försöka va mer medmänniskor och hjälpa varandra, vi kan inte anförtro oss på en politiker – VI måste göra nått åt saken .