Var tar tiden vägen.

sjult vad tiden bara springer

jag önskar så innerligt att jag fick stanna upp och smaka mer på dagarna.

när jag blir egen ska jag lägga om mina dagar lite annorlunda så jag får njuta mer av dagar och laga mer mat, baka, vara med nära och kära.

Idag när jag kom till jobbet ser jag hur otroligt fullbokad jag är – enstaka – få tider kvar och det gjorde att ja höll på att tappa andan, hoppas jag hinner med att tänka och må bra bara.

Jag måste sluta pressa in kunder för att vara snäll – de gör bara att ja snart åker på en smäll och inte kan hjälpa nån!

Ledsen men den här frisören ska hålla några år till.  Hihi

( ett lugn i min kropp, trots att du inte hör av dig varje dag, men när du gör det, så säger du alltid just det man vill höra. Trots de så vet jag på ett vänster att du är där, du tänker på mig ibland, men just nu kan du knte och har aldrig i hela mitt liv vart så lugn, konstig känsla men samtidigt spritter de i kroppen varje gång jag tänker på dig, så känslorna är verkligen där. Du är just den jag helst vill vara med nu. Och kan du inte bar vara här då? )