Pt pass-feedback

Yes, idag ska jag ta mina första pt pass med Mårten, helskotta va jag är nervös, för det fösta är det ett ptgym, vilket innebär att det bara är rutinerade där, ja visst en och enannnan nybörjare som jag, men….. Ändå.

Jag behöver det verkligen,  ont i hela kroppen, efter att det gått över 2 mån sen jag tränade sist,  det är inte bra… I mitt yrke måste man hålla igång, det hjälper inte att skippa träningen, snarare tvärt om.

du som frisör, står hela dagarna, men framförallt jobbar man med axlar, rygg och  skuldror därför måste du vara stark där, min naprapat tala om för mig att jag hade försvagade muskler i våras, jag trodde nämligen jag hade en gigantisk knut, mellan skuldrorna,

… Men nej, efter  bara lite träning i rygg och axlar så hjälpte det mig, det stabiliserade.

Idag börjar jag då mitt första testpass, och jag har tagit förebilder för så här skrumpen har jag då aldrig vart…. Nu ska de bli skiljnad. Gör skiljnad du med!

feedback

HÄR sitter jag idag med den värsta träningsverk man kan få, men det är det också värt.

så stel och dålig form som jag var… Inte bara efter julen, de va mest att det vart mycket senaste 3 månaderna och att jag prioriterat företaget… Men nu känns det och Mårten är fantastisk, vill man ha välbehövlig genomgång av varje del av kroppen, han trycker på dem punkter vi är svaga på och han lyssnar av dina behov.

Unna dig en pt -helt klart värt – Mårten – Powerclub