Trust

Att dela med sig av sig själv … De kan många tycka är svårt, jag delar mer än gärna med mig, rätt mycket av mig själv, men inte hela vägen, jag öppnat och låter personen i frågan få bläddra några blad, men de minsta lilla snedsteg – klappar jag igen boken och sen tar de jäkligt mycket tillit och förtroende för att öppna och läsa igen.

..att skylla sig själv … Skulle jag nog säga.

många tar väldigt lätt på handling och när man inser att hen inte finns kvar… Inser man snabbt vad man gick miste om. Men då är det helt klart försent.. Ett vanligt fenomen.

vissa har upplevt en situation många gånger och vet vilka tecken man ska Akta sig för. Man tröttnar, ledsnar ur, vet att man bara blir besviken. Man låter därför bli att involvera sig djupare i det och går vidare. Tydliga tecken på ett dåligt mönster är när hen inte håller det hen säger, handlingen stämmer inte in med orden…. Redan där tappar man orken och drar sig ur.

Tråkigt…. Mycket tråkigt fenomen som tyvärr är vanligt, många känner nog igen sig.image image image image image image

Fight for what feels right in youre heart.