Navitas

  1. Helgen har vart bra – jobbade fredag lördag – men Jessica firade vi igår med middag på ett supermysigt ställe! Fantastiskt!  Vi har fullt upp med vårt 10 års jub – grattis till min salong HAVEN som i år vart aktiva i 10 år – jäkla kul att få ta del av detta med er ❤️
  2. Att ha nån kär… Och ja visst  fan känns de. de blir inte alltid som man tänkt det och vi alla gör misstag. Men … När hjärna hjärta och stress möts så kan de skapa rejäl oreda i kropp och själ, man kan tillockmed såra den man har kärast.  Och… Deimage känns!

 

WORK!

jag har äntligen fått ett uppdrag från Loreal att sätta tänderna  i – jag ska till Gotland i maj och hålla i tyglarna för en salong som ska ha en visning. Kommer bli så otroligt kul!

Efter att ha vart så sjukt sänkt aå länge – med trötthet, dovhet och allmänt seg, så testade jag järntab och allergitabletter – jäklar va bra de vart. Känner stor skiljnad! Mycket piggare!

helt klart ett tips till er som känner er trötta – testa järn +