Livet

Först och främst vill jag GRATTA mateo på hans 1 års dag, finaste lilla killen, med världens bästa mamma …. Jävlar anamma vad jag älskar er.

…. Man har precise kommit in i en period i sitt liv, där alla runt en skaffat barn, och nu fyller 1-2 år, och vilka fantastiska barn, glada, intensiva, och faktiskt en helt annan energi.

Jag kan inte annat än att ta in och fascineras.

Mycket händer på en och samma gång,

………………………………………..

..en person som för ca 5 år sen kom in i mitt liv, kom att betyda mer än jag trott för mig. Hen som tar ett steg fram och går själv in i en annan tid i sitt liv, med förståelse och pepp, men ändå en tung, ledsen känsla i min kropp. Du kom in i mitt liv med så mycket värme, lärdom och du har visat mig vägen, guidat mig genom så mycket, och funnits där när jag behövde nån som mest. För mig är du en bonusförälder och att få ha dig i min närhet jämt, är otroligt tryggt. Jag känner mig tom utan dig, när du är iväg, så jag har fått testat och försmakat på hur tomt det kommer bli utan dig dag för dag, de gör förbannat ont. Men samtidigt är jag så otroligt glad för dig min vän. Älskar dig.

…………….

livet har många olika delar, man blir själv förvånad, när allt alltid ska dyka upp på samma gång, jag har vart med om det tidigare ett ex antal gånger, och jag vet ju med det att jag blir starkare, förvarje gång.  En starkare kvinna, en starkare själ och mitt medvetande fylls på.

 

Jag fick ett olivträd av en person som också kommit in i mitt liv på nytt efter ett ex antal år.

Kan vara en av de finaste presenter jag fått, då jag kan se på det, ta hand om det och vattna det så att det växer, frodas och blir stort. En innebörd som få kanske förstår, igår pratade jag med min käraste vän Larry, han förstod och vart själv tagen. Tack för att du alltid ringer mig i rätt tidpunkt, jämt jämt när det är något som är tungt eller något man funderar över på en annan plan, så hör du av dig och vi delar 1 timma tillsammans och brainstormar.

Detta är vänner för livet , det är så magiskt.

det är lätt att tappa sig själv, jag har länge letat efter en svaghet som ofta gör att jag själv kliver ut mitt skal, och här har jag det, kärleken. Här finns det så otroligt mycket osäkerhet kvar att övervinna, och det ska jag göra.

Jag ska vattna detta olivträd och prata med det när du inte är här, jag ska vårda det med omsorg, lägga hela mig själ på att den aldrig får torka ut och dö.

Finaste jag fått, och din tanke bakom det, var så att ja själv fick andnöd. Tack du fina själ.

starkare än du tror, klokare än få och så otroligt kärleksfull.

 

..sist men inte minst. TACK till Håkan och Harriet. För att ni finns där för mig, för att ni frågar dom rätta frågorna och för att vi är ett team.  Jag kunde inte vara mer tacksam,

vilken underbar salong jag är på