Ny hemsida lpsweden

image

Historik är ett av mina favoritämnen, och jag undrar ständigt varför jag glömmer att grotta ner mig i historien bakom det mesta – när jag faktiskt har ett intresse för de. Ibland tar mår och vilja till Mycket över.

STOLT vill jag säga att jag är, att jobba med ett märke, ett företag som har den bästa färgen jag jobbat med, på så många olika sätt jag vi leka och inspirera våra kunder samt kollegor, wow igår kom också helt nya färger, vi förlänger sommaren med massa pasteller och godingar. Kalla ljusa nyanser. Ska bli så kul att testa.

Vår duktiga Linda på Loreal har jobbat arslet av sig i sommar, hon har sett till att vi fått en ny hemsida – en sjukt snygg och här finner du all Info du behöver.

http://www.lpedu.se

inspiration:

”Den unge kemisten Eugene Schueller skapade 1909 den första permanenta hårfärgen. Han tillverkade den hemma i sitt kök och cyklade runt på Paris gator och sålde den till frisörerna. Detta var början på det som skulle komma att blir Loreal ”

Tack för att jag får vara del i teamet.