Intresse

vart ligger intresset i att lära känna nån, eller för den delen vara intresserad av vad man missat sen man senast sågs. Av den delen jag ser, ser jag sså sjukt ointresserade människor, just detta intresse av en annan människa. Egoism eller fåfänga, att synas och uppdatera statusar för att väcka andras intresse är viktigare än att umgås och vara närvarande i nuet.

Jag har spenderat en kväll på en fest där kvällen gick åt att fota fota fota och filma, ist för att njuta av att vara närvarande med nära och kära. Det fanns inte något intresse i att fråga hur man haft det eller vad som hämnt sen sist vi sågs. Jag vet att en av mina vänner har gått igenom en stor resa och detta är för mig intressant, jag ville veta mer. Men tydligen ingen annan. Så kvällen gick åt att hela tiden få till den perfekta instagrambilden som skulle retuscheras och fixas med.

Så jäkla ointressant, lite smått löjligt, och hur kan man ha så lite intresse till andra människor och så lite närvarande. Intresset att visa andra hur kul man har, är viktigare än att egentligen HA KUL!

…det var roligare förr.