Det du har, vill jag ha.

energiska människor,människor med ren och skär glädje, eller helt enkelt – obrydda.

många kan nog känna igen sig i just denna fråga – ” kan man få lite av din energi? Det du har vill jag också ha.”

Jag föddes med min energi, jag har också lärt mig vad som tar bort energin i mig och min närhet.

Någon väldigt nära dig kan faktiskt vara eller bli en energitjuv,.

Vet denne om det, är man mottaglig ?

Min energi är medveten, det syns rätt tydligt när någon slukar energi från mig, och motsatta, när någon ger mig energi – jag skiner som en sol, jag lyser som en lampa och min Aura strålar mer än någonsin.

energislukare, har man stött på några gånger, men en gång har jag valt att ta bort en energi som bara gjorde mig ont. En gång. Och det var en av de svåraste beslut jag tagit.  Men jag har nog aldrig känt mig så lättad efter.

Från positiv till negativ energi på kort tid, jo de kan faktiskt hända. Mycket handlar om kompatibla auror. Kemi.

Att ge av den energin jag känner att jag har, känns bra och jag önskar jag kunde dela den med alla, men alla är inte där än.

Det gäller att fördela den rätt.

Det tar några år att nå till ren tacksamhet, de  personer som inte vill eller känner att dem behöver känna tacksamhet till andra, sig själv eller livet… Har något mörkt, djupt och trångt svart i sig.

jag tror på att när man själv känner tacksamhet kan man också ge mer till andra, de du ger får du också tillbaka.

ger du bitterhet och avundsjuka så blir du också ensam en vacker dag.  Försöker du skapa ondo i din omgivning, förlorar du också.

det som sagt tar många år – att lära sig vad som är viktigt för en själv, hur man uppskattar livets små små tillgångar och låter dem bli något stort. En känsla, ett minne – livet.