Naturläkemedel

man kan säga va man vill om naturliga produkter som läkemedel eller smärtlindring.

…det funkar. För det första rensa ut din kropp på gifter. Det finns miljoner Av gifter du får i dig, och försök ät så bra mat som möjligt, lagad näringsrik mat. Helst eko/krav.

För en piggare och sundare vardag.

Jag hittade en produkt i USA som börjat få en framåtmarsh med raketfart.

ganoderma, reishi svampen. Dessa är då i tablettform. Jag kan säga att mitt fokus är totalt annorlunda med kaffet, och tabletterna har hjälpt mig bygga upp mitt immunförsvar precise innan en förkylning. Jag har stått mitt i, när alla vart sjuka runt mig och ändå inte blivit sjuk.

varje gång jag kännt av halsen så tar jag 2 tabletter 3 gånger om dagen… redan efter 1-2 dagar känner jag inte mer. Fantastiskt.

Eftersom jag dricker kaffet varje dag, får jag i mig Ganoderma jämt och håller både immunförsvaret, pH värdet nere och inflammationer borta.

Varför ska jag proppa i mig läkemedel som inte ens är naturligt utan nå kemiskt skit som ger mig biverkningar och förstör mina organ? Varför? När jag kan bygga upp min kropp med nyttig bra mat och träna mer, boosta kroppen med naturen … om naturläkemedel ger biverkningar, så är det för att kroppen rensar ut det som är gifter i din kropp.

Man vill inte ge naturläkemedel till Människor, för de ger biverkningar… i vissa fall enbart vid överdos.. men va sjutton ger inte (läkemedel då)

du får mindre biverkningar av naturen än du får av kemiska prepp. Dom hör inte hemma i våra kroppar.

I min värld – kommer jag aldrig sluta med Ganoderma. Och KAFFET ÄR SÅ GOTT!

Jag kommer äta sunt, jag kommer boosta med askorbinsyra, bikarbonat, Ingafära, gurkmeja, och citroner.

Så är de. Haha