Stockholm<3

Man har sagt allt, vad mer finns det att säga.?

Börjar med:

STOLT är jag över stockholmarnas generösitet, wow till alla fantastiska själar som öppnade sina hjärtan, med bilhjälp, hemhjälp, mat och frukt. Wow säger jag till alla fantastiska människor!!!!! Jag är så tacksam för alla snälla människor som snabbt hjälpt och givit råd och tips. Jävlar så rörd jag är att se detta. DET finns så många fantastiska hjärtan, så fantastiska människor och hoppet om kärleken som sprids. Kärlek övervinner allt. TACK SVERIGE.

Jag vill också ge polis och ambulans, hela räddningstjänsten, brandkår totti… en stor applåd. Det är fantastiskt vad dem har kämpat för oss i går och i natt.  En fantastisk insats har dem fanimej gjort. Och så snabbt på plats när hemskheten var där.

Dom gjorde mig trygg, och att stänga av kollektivtrafiken, stänga alla köpcenter, jag tycker vi har ett fantastiskt sätt att agera på.

Det gör mig stolt att vara svensk, JAG känner mig trygg, med den beredskapen vi visar att vi har. Jag kan inte säga att jag känner mig trygg av hur nästa attack kommer se ut, men det enda JAG kan göra är att inte vara på dem platser som är hotade. Drottninggatan är en stor gata där det ALLTID är cirkulation, T-centralen, gamla stan och andra folksamlingar.

Jag är inte heller chockad, jag har väntat på både en smäll, och ett dåd och här kom det… Sverige ligger inte alls på en trygg pedistal, löser man mellan raderna så ser man rätt tydligt att detta snart skulle hända.

Hur kan man missa vad som händer ute i förorter, städer omkring Stockholm? Man ser väl vilken förändring Sverige har gjort de senaste åren?

… att säga att Sverige är tryggt, är ok, men att säga att Sverige är felfritt, är en lögn. De man gjort i Sverige är katastrof, de man gör i Sverige är inte bra. De dom måste göra är att öppna sina ögon och SE, innan man agerar och tar förhastade beslut.

Men en sak till, runt om i världen, drabbas masssssor av människor,  av grova hemska läskiga attacker, de är så mycket, så vi väljer att inte se, men för bara några dagar sen drabbades syrien av en KEMIKALIEATTACK/gasläcka där barn och vuxna ligger på gatorna o Chippar efter andan, för att denna gas,  gör att du inte kan andas, du dör! Och att dö på de viset… jag kan inte föreställa mig att drabbas av en äcklig kemikalie som släpps lös i stan och inte kunna fly från de. De gör mig mer rädd! Förstår man hur vidrigt de är?  Har man missat de?

http://www.aftonbladet.se/nyheter/a/lo6eL/vittnen-det-forsta-vi-kande-var-lukten

..man kan säga mycket, det är ok att vara ledsen.

..men tänk på hjärtat och fortsätt agera med kärlek, vi måste fortsätta tänka positivt och sprida kärlek.  Älska människan, ge kärlek till varandra, kärlek föder kärlek.

tack!