PROFIBER

JAG älskar verkligen profiber, ett trasigt hår blir starkare och mer sammanhållet av hela behandlingen – på salong, hos din frisör, hem till dig och din egana hemma-vård! Du köper med dig re-charge tuber och schampo hem och var 4 tvätt tar du i en kur låt sitta 5-10 min och behåll ett skinande starkt hår. Jag har under min tid som frisör aldrig sett så hållbara hår i längden, ett starkt hår.

Ultimat för dig som vill ha ett längre hår, ett vackert fylligare och starkt hår.

Även för dig som har ett rebelliskt hår,  lockigt eller bara väldigt frizzigt. Jag har kunder som inte klarar sig utan profiber längre.  Ja jäklans va bra den är . … OM JAG ANVÄNDER profiber?

Yes det gör jag. – även på mig som har ett ofärgat, och naturligt hår, använder profiber, rectify och restore använder jag, dem är lite mindre cosmeriska i känslan och lättare för mitt finstråiga hår….

Jag vet stt ni undrar varför jag som ofärgad ovh opreparedärad av färg använder profiber…

profiber är till för alla hår… jag använder just profiber för att jag själv använder tänger och värmeborstar mycket… mitt hår är även naturligt torrt och orkar inte med för mycket påfrestningar – som många andra skandinaviska fintrådiga hår. Profiber gör mitt hår starkare och friskare. <3

 

…finns ingen av mina kunder som inte vill fortsätta med profiber för deras hår blir hela igen. Healing för hår!