Kärleken finns i dig

Ett av mina stora intressen – jag har ju en hel hög. Men detta är en stor stor dröm, att få hjälpa andra människor att komma på fötterna igen. Från trasig kärlek, utmattning och andra mindre kraschar. Det mentala för mig är ett stort intresse. Hjärnan och hjärtat är fantastiskt. Alla är värda att älskas.

Människan är så duktig på att blockera känslor.

Och ibland vet en inte ens vad en känsla som uppstår i kroppen är? Väldigt intressant tycker jag. Då jag inser att vi blockerar oss så enormt mycket och agerar med rädslor. Sluter oss som musslor, klappar igen dörren till friheten.

…i 6 månader nu har jag stenhårt arbetat med mig själv i min egna utveckling, att bli fri och ett med mig själv. Jag vill bli ett med känslorna, att inte låta varken känslor eller intellektet styra mig.  När en kommer så långt, inser en hur enkel en blir, att få inse att allt och alla runt en är älskvärda. Jag ser potentiell kärlek i alla.

.. vi gör misstag, vi handlar fel, men en är inte dålig för det… en gör misstag, men vi får lov att förlåta. Förlåtelse är ett av det största i människan. Ta steget till förlåtelse.

Jag ser nu varför jag Under LÅNG tid haft så enkelt att visa kärlek och ge kärlek, att känna så stark kärlek. Och inser nu varför jag dragit vissa människor till mig, speciellt i kärleksrelationer.

(många många svälter på kärlek)

För en vecka sen insåg jag att jag klivit in i en helt annan frekvens, trappstegen är väldigt få, kanske 2 kvar. Och det glädjer mig att se, det gamla mönstret har jag passerat. Det går!

… det ger mig tårar i ögonen när jag inser hur många trappsteg jag behövde ta för att nå till den känslan och den frekvens jag är i nu. Det går inte att beskriva, men jag vet nu vad jag kan göra för att hjälpa andra att nå lugnet i hjärtat.

När en människa agerar med ilska, hot, aggressioner, så finns det många blockeringar där inne, rädslor… rädslor är vår största blockering. Du föds inte till att vara arg eller hata, det bildas i dig med allt runt omkring, så du kan alltid hitta tillbaka till den kärlek du föddes med. Med lite hjälp.  Världen vi lever i idag, hjälper oss att glömma vilka vi är och hur vi ska känna, tänka.

För mig är det viktigt att vi hjälper varandra att öppna upp och lyfta blicken <3

(ge mig gärna en like om ni gillar det jag skriver )

TACK!

Vill man kontakta mig, finns jag på mailen :

info@skinnyjo.se