Minimalism

…..en dokumentär alla borde se!

Netflix!

Vad behöver vi egentligen? vi skulle kunna minimera 70% av våra liv och fortfarande leva super lyxigt.

Men vad är lyx och lycka för dig? Lyx för mig är kanske inte samma som lyx för dig? Eller vad vet vi egentligen om lycka?

Vad är lycka för Jonna;

Lycka för mig är att ha vänner, personer runt mig som skapar känslor i min kropp – lycka, känslan av att vara älskad.

Lycka för mig är mina föräldrar, den oändliga kärleken mellan familjen.

Lycka för mig är att ha ett syskon, ett syskon som känner mig som ingen annan gör. familj och vän för livet.

Lycka är att ha en stabil ekonomi, att inte behöva känna sig beroende av pengar. Att kunna ge och kunna få.

Lycka för mig är att få ha friheten att vandra i skogen, känna vinden och vatten under mina fötter, doften av grönska, energin från solen.

Lyckan är också stor när man är på en fantastisk arbetsplats, med fantastiska människor och få arbeta med sin hobby, favorit yrket som är kreativt och praktiskt, mötet med människor dagligen, det utbytet av energier, lärdom, kunskap…. allt detta skapar känslan av lycka för mig.

Att ha möjligheten att känna kärlek, glädje och lycka i livet är stort, vi skapar detta själva, så innan du själv plockar upp en negativ tanke i ditt huvud nästa gång, se då hellre problemen på ett positivt sätt, skapa ditt liv utifrån en positiv attityd. Att lära sig uppskatta livet, att inte ta så allvarligt på allt, att leva efter positivitet, att lära sig UPPSKATTA det lilla vi har omkring oss – är STORT och det kallar jag Lyxigt.

vad gör dig riktigt lycklig?