DET GÅR BRA…

Jag ler och vaknar upp som solsken, för första gången på länge känner jag att något jag gör fan är värt.
FY FAN vad jag kämpat med den här podden.
TACK SNÄLLA!
Tack för era vackra ord och feedback.

Jag tar in allt ni säger. Positiv och konstruktiv.  Därför har jag också gjort endel ändringar och inför nya säsongen kommer också en ny jingel. Allt för att ni ska få en fin stund att lyssna ihop med mig och gästerna!

Utan er hade podcasten aldrig fortsatt. Jag hade lagt ner för länge sen. Utan mina på riktigt fantastiska gäster – hade jag aldrig kunnat leverera så bra kvalite.

DET HÄR ÄR INTE en en- kvinnas – show, DET HÄR GÖR VI TILLSAMMANS. 

… i över 2 år har jag gjort detta utan att få ut något för det, jag har det som hobby, för att jag brinner för människan och kroppen som är så vacker och ju mer jag lär mig, ju större respekt för den får jag.

Jag är varken känd, har många följare eller får hjälp att klippa och klistra ihop min podcast, jag har fått den bästa hjälpen att lära mig hur man gör av mina fantastiska män och vänner i mitt liv. DOM ÄR HELT FAKTASTISKA! Som jag setat och gråtit och svurit för att jag inte fattar ett jävla piss av att sköta ljud och tekniken kring en ljudfil. Hahaha. Men jag lyckades tillslut och lärde mig något nytt – idag skulle jag kunna jobba för mindre poddar och klippa och lägga om ljud för deras poddar. Hur ballt? 

I en intervju pratar vi om mitt driv och jag inser att när jag verkligen vill något, eller får en känsla i kroppen som är återkommande – Då vet jag att det är meningen. speciellt såhär med mitt yrke så stämmer alltid intuitionen. Jag vill förmedla detta ord : DRIVKRAFT – ta det från din URKRAFT – vem är du och vad vill du göra?

HÖRRNI – TACK FÖR ATT NI LYSSNAR PÅ MIN PODCAST!

Kroppen är levande och det är vi med. Allt hänger ihop – det vi känner – de vi gör och de vi får i oss. Glöm inte de.

SÄSONG 3 – tänkte jag att näää jag orkar inte mer. Men nu jävlar orkar jag… TACK VARE ER!

puss <3