FRISÖR & COVID 19

Kära kunder.

Hoppas att ni mår bra!

Nya regler och bestämmelser gäller fr o m nu för oss inom bland annat handel och service.

Vi på Haven håller oss efter de regler som gäller.

Haven har en golvyta (arbetsyta )på 140 kvm, så antal personer/kvm som samtidigt kan vara på Haven är 14 personer, utöver vi som arbetar. Eftersom vi redan arbetar olika timmar  och dagar, är risken låg att vi alla är samtidigt.

Vi städar extra, spritar ytor som används av flera, håller avstånd så mycket vi kan.

Det finns munskydd att tillgå om man önskar det, samt handsprit och tillgång till handtvätt.

OBS! Kom max 5 minuter innan bokad tid, så slipper vi vara för många i lokalen i onödan och du slipper ev. stå utanför och vänta.

Kom själv till Haven. Ta inte med något sällskap.

Du som är orolig om att komma hit och besöka oss; prata med din frisör.

Vi gör vad vi kan för att kunna hjälpa dig och med ditt hår. En del av oss går in udda tider för att hjälpa till. Både tidiga, sena tider och helger.

Vi är måna om er och hoppas att du känner dig trygg och avslappnad när du är hos oss på Haven.

Ta hand om er!

Jonna Olsson

08 6600376

www.havenisthlm.se

Mina egna ord

Det är en påfrestning på psyket för alla detta och jag arbetar olika och udda tider just för dig. Jag vill inte att du skall känna dig osäker eller rädd och det behöver du inte hos oss. Är du osäker och undrar något ber jag dig kontakta mig. Ring Haven på numret som står ovan eller kontakta mig på mitt mobilnr om du har det. 
Det går bra att kontakta mig via sociala medier men tyvärr är det lätt att jag missar. 
Jag med kollegor tar väl hand om oss och har höjt ribban för säkerhet, vi bryr oss om dig och Jag saknar dig!

STOR kram Jonna❤️