Min kärlek till mitt yrke

… hej jag heter jonna olsson och jag är arbetsnarkoman.

Att erkänna, att komma till insikt… att ens arbete är ens liv mer än något annat, att jag andas jobb, andas hår och enda jag googlar är hår. Jag ser ständigt bilder i huvudet, inspirationen kan ta över, jag kan bli så otroligt uppstressad över att ha så så så mycket saker på samma gång jag vill göra. ”be careful with what you wish for baby ” he said.  mannen myten och legenden….. jp! och det är så sant.

Jag älskar mitt yrke – Jag är frisör och entrepenör.

Entrepenörskapet – att alltid se nästa mål.

Detta tror jag att jag haft i mig sen jag kom ut från min mamma, Då kom ja säkert ut med ett mål i sikte redan då …. det är iaf va min mamma säger.

Jag är en stark kvinna, så länge jag har detta, mitt liv, min vardag som frisör. Utan denna hobby, denna livsstil är jag inget……

Insåg jag igår…. Vem är jag?

 

Jag är Jonna Skinnyjo olsson och jag är Frisör, stylist och Entrepenör.

men…. fortsättning följer