Vart är du…

 

Jag saknar att umgås, varför ser inte vi hur osociala vi är? Gemenskapen vart tog den vägen? Att ses hemma hos någon och baraumgås? Idag umgås man via telefonen, att vara en social media.

Det är precise som han säger: snälla lyft upp huvudet, se dig omkring. Egoismen sprids, när allt handlar om att synas i sociala medier.

Jag pratar om fritiden – idag lever vi i den tekniska världen – revolution ! Japp! Alla omkring mig har en telefon och gamnacke, kidsen vid 5 år har en telefon tillockmed, killen bredvid mig nu har en telefon och hur gammal? 10 Max!  Kanske blir barnen smartare, men får dom vara barn? Leker barn som barn lekte för 20 – 15 år sedan?

Jag förstår att man behöver jobba enkelt och fort svara på telefonen – mail, uppdateringar och så vidare.

MEN.  Låt dig också ha ett gemensamt liv med andra fysiskt. Jag saknar mina vänner, hemma hos oss, tillsammans.  Middagar – prata.

Jag är trött på att tappa kontakten, att tala via luren. . . de e så jävla Ocharmigt. Osexigt. Och avtändande.