Style saturday

 Mind youre own style!!

Varför kopiera när du kan skapa egen härlig variant av mode?

vad är mode? Allt du ser inspirerar dig – jag har aldrig riktigt förstått de här med att man kan känna sig oinspirerad.

Jag kan ta vad som helst från himmel och jord och få inspiration -till något nytt härligt.

Många frågar vad är trendigt nu? Se dig om kring,  vi har allt!

idag är det svårt att säga vad som exakt är trendigt, jag skulle absolut säga att lobben ( långa boben) håller i sig ett tag till – en lättnad hos kunder som klipper av lite längd, och det är en jävligt Fresh längd! Så tummen upp för den !!!

Sen är vi inne i en flät- teknik BOOM! Det handlar inte om någon speciell fläta, alla flätor du kan komma över är ”inne” för tillfället.  Vi har tillockmed kunder som kommer och enbart vill ha styling ( flätor)

vilket känns som det nya ” tvätt och fön”  skit kul.

Gäller att man e Flink på handen.

HOLA guys! Herrar i år är fett heta i utbakade flätor och varsågod ett jäkla bra knep för er som tränar mycket. KÖR!

Romantiken och batiken håller i sig – 70 tals klippningar på både kvinnor och män. Hell year of boho – men iår tar även butiker stilen till fullo – de e singoallatoppar, platåer och utsvängda jeans. Vet inte riktigt om färgskalan tilltalar tillräckligt, vi plockar hellre upp dessa skalor upp i håret ovh i historien. Brunt, metallic och rosenrosa, rostigt och koppar !

sen har vi en lekfullare look. Den handlar mer om personlig stil och sinne för humor – stil från Tokyo  japanskt mode letar sig närmare – draget åt fantasy, vilket direkt ger intryck av lekfullhet. PANDA style ala Bunny ears har äntligen BOOMAT till.  Inte nog med att man klagar på att barnkläderba blir allt mer vuxna  ha ha ha vi kopierar kidsen och  möter dem  halvvägs nu med tröjor med lekfulla djurprints och tofsar som pandaöron.  Detta är även en 90tals look och den somminns Emma i spice girls – vet va jag menar. En stor kombination av 90 talet och Japan skulle jag säga. Helvete va kul!

image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image image