Adhd

http://www.st.nu/allmant/medelpad/har-ungarna-adhd-eller-ar-det-tiden-det-ar-fel-pa

läs denna artikel

så så bra.

jag har också en koncentrationsstörning och är hyperaktiv, men jag har funnit ett sätt att lösa de. Ett jobb som för det första stimulerar mig bra och kanske ibland även tröttar ut mig. Jag har lärt mig vad som hjälper mig.

Jag har inte fått en diagnos av en läkare, fast jag behöver inte gå till en doktor som ska tala om för mig hur jag är, eller ge mig medicin som gör mig till nån jag inte är.

 

Vi ska lära oss hantera det själva – i ett stressigt och hyperaktivt samhälle – behöver vi lugn. Vårt sätt att finna lugnet. Allt handlar inte om sociala medier, det är ondo. Det gör oss inget gott, men det är något som Är runt oss hela tiden nu. En ny tid är här, och vi följer eller inte. Men glöm aldrig, att må bra, familj och vänner – det nära sociala livet – nätet är inte det riktiga livet.

Lev här och nu, tala med dem runt dig. Och är du hyperaktivaktiv – gör nått åt det:)  har Du koncentrationssvårigheter – tala om de, du Är inte dum i huvudet, du behöver bara ett annat sätt att få det förklarat eller en lugnare miljö – struktur och planering.

 

Puss adhd