Not to Young

…. To know what Love is.

the only thing i know Its that IT hurt.

When Its right The universe Will give you an answer – of The questions you have… A good woman told me today.  Were am i? How Can everything be so totally black.. Again?

 

Jag hatar att pengar finns, jag hatar makten den ger. Jag har gjort många val här i livet, nu tvingar universum mig att ta ännu ett jävla skit beslut.

Alla dessa frågor , förslag, och vad jag borde och inte borde göra. Vi lever bara en gång, vi lever inte för alltid. Är det nu man ska ta de där jävla beslutet. Vem är jag? Vad gör jag här?

 

… Män är djur, dem vill springa fritt. Den kvinna som har en man soM villl leva med henne för resten av livet. Vackraste jag hört – jag skulle kunna döda för henne, jag vill inte leva utan henne. Hon är allt jag behöver.

Vackert. En ring på fingret kan ge en kvinna mer säkerhet än hon någonsin haft i sitt liv. Jag har sett de. En helt annan dimension öppnas. En tillit. Som hos en kvinna kanske inte existerat förut – pågrund av att män är djur.

Vad är man utan ,? En vandrande pinne… Tomt skal som bara vandrar omkring. Vad gör hjärnan med en? För vad för vem varför???  Jag vill ha något att leva för …. Inget ytligt skit.

Men enändig berg och dalbana.

upp och ner upp och ner