Life changes

Du går genom livet helt ovetande om vad som kommer näst.

i nuet du lever i och förflutna du minns. Framtiden är helt ovetande. Enbart dina drömmar och fantasier kan se en framtid, men du vet aldrig hur framtiden kommer se ut.

En går genom berg och dal, utsätts för en hög prövningar, vissa mer, andra mindre.

… en prövning kan vara ett rop på dig, att stanna upp och faktiskt tänka till, vad har allt detta för mening. Jobbet du står på varje dag, vardagen, hemmet, staden du lever i.

…bryt mönstret och utmana dig själv.

Det hände mig för en tid sedan, allt i mitt liv bara krascha. I själva verket kunde ingen se vad som hände, men inuti mig, försvann allt. Jorden jag gick på försvann under mina fötter. Jag föll… djupare och djupare ner. Det fanns en person som var där och snabbt plocka upp mig,  han kände vad som hände, hur vilsen jag vart, men visste nog inte då hur dålig jag  var. Att sedan ha en mor som kan mig utan och innan var nog räddningen på allt. Hon hade ett mantra som jag ringde varje dag och lyssnade på.

Mörka krafter kan försöka ta över dig, av livskriser,  sjukdomar men också andra mörka människor.

jag upplevde aldrig att min livskris var en mörk kraft, det var början på min medvetenhet. En kris i livet kan vara din väg till medvetenheten, och vad du gör här!

Men lär dig se vilka människor som är positiva eller negativa i din närhet. Vilka ger dig energi och vilka tar din energi.  En person kan mörklägga dig totalt, jag var med om en person som rent av var ren, skir, positiv, och energisk, den personen kunde fylla ett rum med positiv energi och ett leende som fick alla att le,  till en dag… då bara över en natt, var allt ändrat.  Något hände, mer och mer ond, mer och mer bitterhet och ilska. Personen rent av slukade min energi, läskigt och man blir ledsen. Man försöker och försöker att ställa allt till rätta.

Men ögonen hade blivit svarta, leendet var falskt. Egoistiskt tänkande, elakhet – som att personen ville bara skapa ondo och elakhet. Agerade med ett djupt hat.

Vart kom detta svarta ifrån?

.. ruskigt läskigt att se. Men glöm aldrig! Backa bort och lev i positiva energier.