coaching

Livet… i allmänhet så tänker jag ofta på livet…. och vad livet har att dela med mig. Öppnar man ögonen så inser man rätt snart att det finns så mycket mer.  Livet är vårt och det vi spider spelar roll.

Vi skapar våra liv, men vi skapar också andras, så det vi kan göra är att jobba hårt på att sprida positiva energier och kärlek emellan oss.

Jag har den lyckan att få jobba med människor, FANTASTISKA människor, varma, kärleksfulla människor. Arbetskamrater som bryr sig, vi stöttar varann och vi sprider kärlek. Det önskar man varje arbetsplats. Men mina kunder… Fantastiska kunder.

jag ser också hur dåligt många  mår, stress, press, jobb som gör dem osunda, men en stressig vardag är bara början till, osundhet.

Hur kommer man ur det?

Hur kan jag hjälpa? hur kan jag coacha?

Mat, träning, hälsa välmående… Om jag kan göra en till förändring, om jag kan hjälpa ytteligare, bara liiiiite till så skulle jag vara gladaste tjejen på jorden.

Att mina kunder, vänner, systrar och bröder, nära, kära… kommer till mig, av en anledning, man behöver trimma barret, eller färga håret. Varför? JO, för att det sitter i självkänslan… Känner man sig inte fin i speglar det hela dig, du skrumpnar ihop, du vågar inte kolla upp, du tror alla kollar på dig.. självkänslan är så så viktig, för självförtroendet.  Därför ÄLSKAR jag att hjälpa folk, att känna sig fina, må bra och vissa kommer krokryggade och skamsna, Men går rakryggade och med stort leende på läpparna och en stark självkänsla.

jag vet inte hur jag ska summera ihop allt, men kroppen, håret, och hälsan sitter ihop.  mår inte kroppen bra så kan det påverka håret och huden jätte mycket. Maten spelar stor roll, Träning och hälsa är en grundfaktor. 🙂

Tänk till lite.